Pa???^^^^
Kako da nabacim coloring koji moram skinut?
2
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Wed May 12, 2010 10:12 am
na sta mss xDD mozes ga maci kasnije samo ako pravis nove adjustment layere i onda podesish da se ne vide ako ti ne trebaju vise n_n
3
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Thu May 13, 2010 7:48 am
Ma msm koji sam skinula coloring s interneta kako da ga nabacim na rad?
4
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Thu May 13, 2010 9:42 am
aaaa pa valjda ti pise tamo kako da podesish <333 kao imas samo sliku onda ne vjerujem da mozes ista da uradis ima nekih soop coloringa ako traj ne moze dacu ti linkove 

5
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Thu May 13, 2010 1:45 pm
Ovako...Odeš i skineš negde ACTION, to je gotov coloring...Kucaš tako samo na DeviantArt-u...I onda samo kada otpakuješ iz WINRAR-a preneseš u PS i eto...I onda nadješ gde piše Action i imaš kao PLAY dugme, odabereš taj action i klikneš PLAY I postavi...Polako, shvatićeš sama...ni ja nisam odmah shvatio kada su mi objašnjavali...
6
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Thu May 13, 2010 2:47 pm
zar nijesu actions vec gotovi colorinzi iskreno meni je toi malo glupo al ae xDD
7
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Fri May 14, 2010 1:08 am
Cool PS man wrote:Ovako...Odeš i skineš negde ACTION, to je gotov coloring...Kucaš tako samo na DeviantArt-u...I onda samo kada otpakuješ iz WINRAR-a preneseš u PS i eto...I onda nadješ gde piše Action i imaš kao PLAY dugme, odabereš taj action i klikneš PLAY I postavi...Polako, shvatićeš sama...ni ja nisam odmah shvatio kada su mi objašnjavali...
To je i rekao

Nije glupo, imas svaki deo, ne moras celu akciju da postavis

8
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Fri May 14, 2010 3:52 am
LOck shvattila sam sve lock
9
Re: Kako da nabacim coloring koji moram skinut? on Sat May 15, 2010 3:09 am
LOCK
Similar topics